WinterTrex verlengt de sneeuwgarantie tot 30 maart

12-02-2013 -

Keulen, 4 februari 2013 – WinterTrex heeft zijn sneeuwgarantie met drie weken tot 30 maart 2013 verlengd. Wintersporters kunnen dus nu vroegtijdig hun skivakantie boeken zonder enkel risico te nemen.

De winter begon zachtjes, maar nu ligt er wel meer dan voldoende sneeuw op de pistes waarvan skiërs kunnen genieten. Voor wintersporters die hun vakantie op korte termijn boeken verlengt WinterTrex de actuele sneeuwgarantie tot 30 maart 2013.

Wanneer er 10 dagen voor reisaanvang door sneeuwtekort minder dan 40 procent van de bij de geboekte skipas inbegrepen liften in werking is, kunnen WinterTrex-gasten gegarandeerd gratis op een andere skireis op dezelfde datum omboeken. Klanten die van de garantie gebruik willen maken nemen op de uiterlijke dag (tien dagen voor reisbegin/aankomst) via hun reisbureau contact met WinterTrex op.

De TravelTrex GmbH haalde in het toeristische jaar 2010/2011 een omzet van 33,5 miljoen euro met 106.000 reizigers. In de centrale in Keulen werken 100 medewerkers voor TravelTrex. Met het merk “SnowTrex” is het bedrijf Europese marktleider voor skireizen en beschikt het over een steeds groter aanbod met meer dan 200 bestemmingen en 1.200 accommodaties in bijna alle gebergtes van Europa en de VS. Op de Nederlandse markt opereert TravelTrex met het merk “WinterTrex”. Onder het merk “HolidayTrex” biedt het bedrijf vakanties in alle seizoenen aan. TravelTrex verkoopt al zijn reizen op internet en via het callcenter (dit telkens in 15 talen). Het bedrijf zet niet enkel in op directe verkoop, maar het werkt ook samen met meer dan 600 actieve  internetportalen en reisbureaus en met bekende verkooppartners binnen en buiten de reissector.

Voor verdere informatie, beeldmateriaal, prijzen en hulp bij het zoeken kunt u ons contacteren:

TravelTrex GmbH

Laura Kitza

info-nl@wintertrex.nl

Tel. +31 (0) 20 713 9190

Print Friendly and PDF
  • dinsdag, 12. februari 2013
  • auteur:
  • categorie: Pers
WinterTrex Awards 2016: Uitstekende wintersport

Wintersport vrienden raden de populairste accommodaties en skigebieden aan.

Van ...

In Tiefschnee „te gekke afdalingen“

WinterTrex-Testimonial en skister Felix Neureuther heeft het in zijn interview over de ...

Ultieme pisteplezier zonder compromis

WinterTrex start het winterseizoen 2016/17 met een verbreedde keuze van accommodaties ...

Top bestemmingen voor stellen, families en groepen

Waar brengen families, groepen en stellen de wintersportvakantie door? Touroperator ...