Nieuwe wintersportaanbiedingen in Polen – Nieuw in ons aanbod het Reuzengebergte en de Hoge Tatra

27-11-2012 -

WinterTrex, de specialist voor wintersportreizen heeft het aanbod voor 2012/2013 uitgebreid met de nieuwe reisbestemming Polen. Voor het eerst biedt WinterTrex wintersportreizen naar het Reuzengebergte en de Hoge Tatra aan. De nieuwe skioorden heten Szklarska Poręba (Reuzengebergte) en Zakopane (Hoge Tatra). In totaal is de beddencapaciteit van WinterTrex voor het komend winterseizoen met 20% gestegen.

Polen beschikt over indrukwekkende bergen: in het Zuiden en in het Zuidwesten van het land liggen meerdere middelgebergtes en het enige hooggebergte van Polen, de Karpaten met de Hoge Tatra. “De Hoge Tatra en het Reuzengebergte zijn uitstekend geschikt voor de wintersport“, zegt WinterTrex marketingbaas Kathrin Lösgen.

Een van de nieuwe skioorden in Polen is Szklarska Poręba in het Reuzengebergte met de bekende Schneekoppe (1602 meter). De familievriendelijke plaats beschikt over 15 kilometer aan makkelijke tot middelzware pistes en over veel langlaufloipes. Een hotel tip van WinterTrex is het Cristal Resort met een groot wellnessgedeelte met stoombad, sauna, binnenbad en buitenwhirlpool, dat in december 2012 nieuw geopend wordt. Het Cristal Resort ligt ongeveer 1,5 kilometer van het centrum van Schreiberhau af en ongeveer 2,5 kilometer van het skigebied af.

Zakopane is de Poolse hoofdstad van de wintersport in het Zuiden aan de grens naar Slowakije. Zakopane is vooral bekend door talrijke Noordse skiwereldkampioenschappen, de biatlon-wereldkampioenschappen en de skispring-wedstrijden die hier gehouden werden. Een hotel tip van WinterTrex is het 5-sterren Hotel Litwor meteen in het centrum van Zakopane, met binnenbad, whirlpool, Finse sauna en Turks stoombad, fitnessruimte, beauty- en massagebehandelingen.

De Traveltrex GmbH heeft in het toeristisch jaar 2010/11 met meer dan 106.000 reizigers een omzet van 33,5 miljoen euro behaald. Bij TravelTrex zijn 100 medewerkers werkzaam bij de bedrijfszetel te Keulen. Met het merk “WinterTrex” is het bedrijf leider op de Europese markt voor skireizen en beschikt over een steeds groeiend aanbod met meer dan 200 vakantiebestemmingen en 1200 accommodaties in bijna alle gebergtes van Europa en de Verenigde Staten. Het bedrijf biedt met het merk “HolidayTrex”  vakanties aan voor alle jaargetijden. Via de internetpagina’s www.wintertrex.nl en www.holidaytrex.nl alsook via het callcenter (beide 16-talig) verkoopt TravelTrex reizen in heel Europa. Daarbij zet het bedrijf niet alleen op directe verkoop maar werkt ook samen met meer dan 600 actief te boeken internet portals en reisbureaus alsook bekende partners binnen en buiten de reissector.

 

Voor verdere informatie, beeldmateriaal en prijsvoorbeelden alsook ondersteuning bij recherche neem a.u.b. contact op met:

TravelTrex GmbH

Kathrin Eßer

info-nl@wintertrex.nl

Tel. +31 (0) 20 713 9190

 

Print Friendly and PDF
  • dinsdag, 27. november 2012
  • auteur:
  • categorie: Pers
WinterTrex Awards 2016: Uitstekende wintersport

Wintersport vrienden raden de populairste accommodaties en skigebieden aan.

Van ...

In Tiefschnee „te gekke afdalingen“

WinterTrex-Testimonial en skister Felix Neureuther heeft het in zijn interview over de ...

Ultieme pisteplezier zonder compromis

WinterTrex start het winterseizoen 2016/17 met een verbreedde keuze van accommodaties ...

Top bestemmingen voor stellen, families en groepen

Waar brengen families, groepen en stellen de wintersportvakantie door? Touroperator ...