Dutch Week – De Franse sneeuw kleurt oranje

13-08-2012 -

Een wintersportvakantie is voor velen de combinatie van sporten en àpres-ski. In de laatste week van het wintersportseizoen treffen veel Nederlanders elkaar voor de laatste keer in het lopende skiseizoen. Deze “Dutch Week” wordt van 28 april t/m 5 mei georganiseerd en biedt uitgebreid de mogelijkheid om naast het skiën en snowboarden ook flink te feesten.

De lente is begonnen en het wintersportseizoen loopt weer op zijn einde. Maar laat u door de steeds hogere temperaturen niet verwarren; een skivakantie kan nog altijd. Het wintersportseizoen wordt namelijk pas in de week van 28 april t/m 5 mei afgesloten. En in Val Thorens zijn dit precies de data van de zogenaamde “Dutch Week”.

De sinds enkele jaren georganiseerde Nederlandse week trekt een hoop skiërs en feestgangers naar de Franse Alpen.  Een week lang wordt het skiën en snowboarden met de meest uitnodigende feestjes gecombineerd. Zo staan dit jaar onder andere de dj’s Afrojack, Sunnery James, Ryan Marciano en Benny Rodrigues geprogrammeerd. De aangename klanken vormen in combinatie met het decor van de sneeuw een ultieme beleving.

Uniek is het ook om in de Franse bergen de festiviteiten rond Koninginnedag te vieren. De witte pistes kleuren dan namelijk oranje. En zelfs aan Koninginnenacht, waar DJ Maurice achter de draaitafels staat, is gedacht. Bij WinterTrex boekt u vanaf 279 EUR per persoon inclusief skipas nog een reis tijdens de Dutch Week. Maak de bijzondere ervaring van een Koninginnedag in de sneeuw!

Print Friendly and PDF
  • maandag, 13. augustus 2012
  • auteur:
  • categorie: Pers
WinterTrex Awards 2016: Uitstekende wintersport

Wintersport vrienden raden de populairste accommodaties en skigebieden aan.

Van ...

In Tiefschnee „te gekke afdalingen“

WinterTrex-Testimonial en skister Felix Neureuther heeft het in zijn interview over de ...

Ultieme pisteplezier zonder compromis

WinterTrex start het winterseizoen 2016/17 met een verbreedde keuze van accommodaties ...

Top bestemmingen voor stellen, families en groepen

Waar brengen families, groepen en stellen de wintersportvakantie door? Touroperator ...