WinterTrex zet internationalisering door – Russische website met succes gestart

17-10-2012 -

WinterTrex, de specialist voor skivakantie, zet zijn internationalisering door. Voor de afgelopen winter heeft het bedrijf voor het eerst de Russische site vrijgegeven. De reacties waren zo positief, dat het aanbod voor het komende seizoen wordt uitgebreid.

Sinds jaren zet WinterTrex consequent op internationalisering. Naast de portalen voor haast alle West-Europese landen zijn er sites voor Polen, Roemenië, Slowakije en Slovenië. In het afgelopen jaar ging voor het eerst SnowTrex.ru online. Met succes, zoals Kathrin Lösgen, SnowTrex-directeur Marketing International, meldt: “Via de Russische site krijgen wij niet alleen boekingen uit Rusland binnen, maar ook uit Oekraïne en Litouwen”. Precieze getallen noemt Lösgen uit concurrentieredenen niet.

Met de succesvolle test van het Russische portaal is SnowTrex zeer tevreden: “Onze Russische website is succesvol gestart. In de komende winter zullen wij twee Russische medewerkers in het service-center inzetten”, verklaart Lösgen. Met de Russische versie verkoopt het Duitse bedrijf nu winterreizen in 17 talen.

De TravelTrex GmbH bereikte in het toeristische jaar 2010/11 met meer dan 106.000 reizigers een omzet van 33,5 miljoen euro. Vanuit de centrale in Keulen zijn 100 medewerkers bij TravelTrex actief. Met het merk ,,WinterTrex” is het bedrijf Europese marktleider voor skireizen en beschikt over een steeds groeiend programma met meer dan 200 reisbestemmingen en 1.200 accommodaties in bijna alle gebergtes in Europa en de VS. Met het merk ,,HolidayTrey” biedt het bedrijf vakantie voor alle jaargetijde aan. Via de intersites www.wintertrex.nl en www.holidaytrex.nl evenals het callcenter (beide 16-talig) verkoopt TravelTrex haar reizen in heel Europa. Daarbij verkoopt het bedrijf niet alleen de reizen direct, maar werkt ook samen met meer dan 600 actief boekende internet-portalen en reisbureau’s evenals andere verkooppartners binnen en buiten de reisbranche.

Voor verdere informatie, beeldmateriaal en prijsvoorbeelden evenals ondersteuning bij onderzoek, kunt u contact opnemen met::

TravelTrex GmbH Kathrin Esser k.esser@wintertrex.com Tel. 020 713 9190

Print Friendly and PDF
  • woensdag, 17. oktober 2012
  • auteur:
  • categorie: Pers
WinterTrex Awards 2016: Uitstekende wintersport

Wintersport vrienden raden de populairste accommodaties en skigebieden aan.

Van ...

In Tiefschnee „te gekke afdalingen“

WinterTrex-Testimonial en skister Felix Neureuther heeft het in zijn interview over de ...

Ultieme pisteplezier zonder compromis

WinterTrex start het winterseizoen 2016/17 met een verbreedde keuze van accommodaties ...

Top bestemmingen voor stellen, families en groepen

Waar brengen families, groepen en stellen de wintersportvakantie door? Touroperator ...